Tree Marioneaux headcoach bij het Mini Camp in Amsterdam

Sportcentrum Ookmeer is komende zomer van 6 t/m 9 juli de locatie van het Mini Camp in Amsterdam dat wederom onder leiding staat van één van de allerbeste jeugdcoaches die er in Nederland te vinden is: Tree Marioneaux.
De oud-bondscoach van de Nederlandse Teams U16 en U18 en oud-coach in de DBL zal ook deze zomer zoveel mogelijk jeugd gaan inspireren met zijn enorme kennis. 

Gedurende het seizoen is het Sportcentrum Ookmeer de thuisbasis van AMVJ Amsterdam en ook de trainingslocatie van het CTO (Centrum voor Topsport & Onderwijs) 5-5 / 3x3 programma's en een officiële trainingslocatie van TeamNL van het NOC*NSF. Voor het Mini Camp in Amsterdam is dit dus een geweldige locatie om 4 dagen te kunnen sporten!

Tree hoopt dat er net als vorig jaar weer een volle zaal met jonge kids zal zijn: "Vorig jaar hebben de kids zo ontzettend veel geleerd tijdens de dagen op het camp. Daar gaan we dit jaar natuurlijk ook voor zorgen! De deelnemende kids geven mij zoveel positieve energie, dat ik al weer uitkijk om in de zomer een aantal weken training te gaan geven!"

Naast headcoach Tree zullen er natuurlijk ook weer eredivisie-spelers training komen geven op het camp! We zullen deze coaches op een later moment bekend gaan maken!

Deelname aan het Mini camp is mogelijk voor alle jeugd in de leeftijd 6 t/m 12 jaar. Het maakt niet uit bij welke club je speelt (of zelfs als je nog niet op basketbal zit), op welk niveau je basketbalt, iedereen is welkom. Op de camps wordt de nadruk gelegd op fundamentals en skills en het spelen van 1-on-1. Daarnaast zijn er natuurlijk wedstrijd elementen waarbij de skills, geleerd op de trainingen, kunnen worden toegepast in teamverband.
Deelnemers voor de camps kunnen zich via de website www.big-shots.nl aanmelden.