Geweldig nieuws: De Big Shots Camps mogen doorgaan!

We hebben het lange tijd gehoopt, we zijn hard blijven werken, hebben telkens gekeken naar alternatieven of aanpassingen zodat de camps op enigerlei wijze toch door konden gaan, maar na de aangekondigde versoepelingen die per 1 juli ingaan weten we het zeker: DE CAMPS MOGEN DOORGAAN!

Uiteraard hebben we protocollen opgesteld en zullen we ons houden aan de geldende maatregelen om de gezondheid van de deelnemers, coaches, vrijwilligers en andere betrokkenen te waarborgen, maar het is een enorme opluchting dat er in de zomer eindelijk, na al die maanden, weer gebasketbald mag worden!

Matthijs Groot over het doorgaan van de camps: “Als organisatie zijn we natuurlijk heel blij met de versoepelingen die door de overheid zijn aangekondigd per 1 juli. Het betekent dat onze camps, die we door heel Nederland organiseren, door kunnen gaan en dat we veel kinderen vol enthousiasme lekker kunnen laten basketballen. Ik heb het geluk dat ik mag werken met een geweldige groep trainers, die zichzelf blijven ontwikkelen en ook de afgelopen maanden mee zijn blijven denken over mogelijkheden. Het is echt fantastisch om met headcoaches zoals Kevin Bleeker, Zera Butter, Karin Kuijt, Lenno Witteveen, Floris Versteeg, Burhan Alibegovic en Tree Marioneaux te mogen werken. Daarbij worden we ook nog eens ondersteund door zo veel fantastische DBL, VBL en Nationaal Team spelers en speelsters dat voor alle coaches eigenlijk geldt dat het samen komen bij de camps ook weer een groot feestje is!”

De afgelopen maanden hebben wij natuurlijk weinig clubs kunnen bezoeken om de verschillende camps te promoten en daardoor zijn er nog plekken beschikbaar voor basketballers en basketbalsters die in hun zomer eindelijk weer lekker willen trainen, plezier maken en weer beter willen worden!
Dus als je nog niet op vakantie bent, of je bent in Nederland op vakantie, kijk dan eens naar de mogelijkheden om alsnog aan een camp deel te nemen in Amsterdam, Haarlem, Den Bosch, Zwolle, Katwijk en Delft!

Mochten er nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op!