Ook in 2020 een Big Shots Elite Camp onder leiding van Gadi Kedar!

Komende zomer keert ook Gadi Kedar terug naar Zwolle om als headcoach van het Elite Camp een programma voor spelers neer te zetten die graag wat extra's willen. Gedurende dit camp zal de nadruk worden gelegd op de individuele ontwikkeling op en buiten het veld. Het draait hierbij minder om de combinatie fun en beter worden, zoals bij onze andere camps, maar meer om een week lang te werken als een professioneel basketballer op top niveau. Met hard werken, uitstekende trainingen, goede voeding en educatiemomenten gaan wij de deelnemers laten zien hoe ze als een echte topsporter moeten leven en stappen kunnen maken in hun ontwikkeling.

Gadi Kedar was, voordat hij bondscoach werd van het Nederlands Mannen Team, dertien jaar coach op het hoogste niveau van Israel. Hij doorbrak in 1997 de jarenlange hegemonie van Maccabi Tel Aviv door de bekerfinale met Hapoel Jerusalem te winnen in een kolkende thuishal van Maccabi Tel Aviv. Tussen 2008 en 2011 was Gadi Kedar verantwoordelijk voor het Nederlands Mannen Team. Hij coachte 43 interlands, waarvan hij er 25 won. 
Gadi Kedar komt nog steeds graag terug in Nederland: “Ik kom nog steeds elk jaar met een team uit mijn jeugdopleiding naar Nederland om wedstrijden in Nederland te spelen tegen leeftijdsgenoten. Elk jaar weer geniet ik van de geweldige faciliteiten in Nederland en de fantastische mensen die hier wonen. Ik heb een geweldige tijd gehad als bondscoach van het Nederlands Team en verheug me er op om weer op de Big Shots Camp te komen coachen. Het wordt een top camp!”

Om deel te mogen nemen aan het Big Shots Elite Camp moeten deelnemers op hoog niveau basketballen, de ambitie hebben om zichzelf te verbeteren en goed mee kunnen doen aan dit camp. Deelnemers moeten fysiek in shape zijn en in zichzelf willen investeren.
Na inschrijving zal de deelnemer eerst intern besproken worden en zo nodig zal een gesprek plaats vinden om te bepalen of dit camp echt geschikt is. Heb je vragen over dit camp? Twijfel niet om contact met ons op te nemen! Er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar voor deelname aan dit camp!

Deelnemers voor de camps kunnen zich via de website www.big-shots.nl aanmelden.