Eerste week met Mini Camps in Amsterdam en Haarlem succesvol afgerond!

Bijna 100 deelnemers in de leeftijd 6 t/m 12 jaar verdeeld over de locaties in Amsterdam en Haarlem hebben afgelopen week eindelijk weer lekker kunnen basketballen. De sporthallen zijn per 1 juli weer geopend en daar is door de deelnemers meteen dankbaar gebruik van gemaakt. Onder leiding van top trainers, eredivisie spelers en (oud)-internationals hebben de deelnemers weer veel kunnen leren, plezier gehad en hard getraind!

Na maanden waarin er niet of nauwelijks gesport kon worden, was het fijn dat we weer met zovelen in de sporthallen actief konden zijn. Natuurlijk zorgde deze lange periode van inactiviteit ervoor dat de deelnemers wat sneller vermoeid werden en dat de spiertjes wat strammer aanvoelden dan dat we misschien gewend waren. Dit mocht de pret echter niet drukken en we zagen veel blije en lachende gezichten op de camps!

Ook headcoach Kevin Bleeker was zeer te spreken over het eerste Mini Camp in Haarlem onder zijn leiding: “Ik denk dat ik namens de hele staf spreek als ik zeg dat het een erg geslaagde week was. We waren erg blij dat we weer het veld op mochten en de kinderen waren super enthousiast tijdens de trainingen, waarin we ze hopelijk het één en ander hebben kunnen aanleren. Ik hoop dat alle kids een top week hebben gehad!”

Deze week vervolgen we de zomer met de Mini Camps in Den Bosch en in Zwolle. Van 20 t/m 25 juli vindt het U15/15+ en Elite camp plaats. Het Elite Camp is vol, maar voor zowel het U15 als 15+ camp zijn nog last minute plekken beschikbaar!

Meer foto's van de camps zijn te vinden in de albums op de fotopagina!