Data en locaties Big Shots Camps 2020 zijn bekend!

Ook in de zomer van 2020 keren we terug met de Big Shots Camps om zoveel mogelijk jeugd in Nederland een geweldige zomer te bezorgen. Samen met onze toptrainers, eredivisie spelers en internationals gaan we weer op vele plekken leuke en leerzame camps organiseren. Via de camps proberen we de volgende generatie spelers en speelsters te inspireren door ze in contact te brengen met de toppers uit de Nederlandse eredivisie!

Deelname aan een camp is mogelijk voor alle jeugd, omdat we camps organiseren voor kids in de leeftijd 6 t/m 12 jaar (Mini Camps), voor 12-15 jaar en 15 jaar en ouder. Het maakt niet uit op welk niveau je basketbalt, iedereen is welkom. Op de camps wordt de nadruk gelegd op fundamentals en skills en het spelen van 1-on-1. Daarnaast zijn er natuurlijk wedstrijd elementen waarbij de skills, geleerd op de trainingen, kunnen worden toegepast in teamverband.

In de eerste weken van de zomervakantie staan in de verschillende regio's de mini camps op de planning. Deze camps staan onder leiding van verschillende eredivisie spelers en speelsters die er samen met hun coachingstaff een geweldige week van maken bij jou in de buurt! Hierdoor kan je elke dag lekker basketballen, maar slaap je gewoon thuis in je eigen bed! Dit maakt het camp dus voor iedereen in de jongste leeftijdsklasse geschikt! 
De data en locaties van de Big Shots Mini Camps zijn:
Big Shots Mini Camp Amsterdam: 6 t/m 9 juli 2020
Big Shots Mini Camp Haarlem: 7 t/m 10 juli 2020
Big Shots Mini Camp Vlijmen: 13 t/m 16 juli 2020
Big Shots Mini Camp Zwolle: 14 t/m 17 juli 2020
Big Shots Mini Camp Katwijk: 27 t/m 30 juli 2020

De Big Shots U15 - 15+ & Elite Camps worden van 20 t/m 25 juli 2020 georganiseerd in het Landstede Sportcentrum in Zwolle. Deze camps zijn inclusief 5 overnachtingen, 3 maaltijden per dag, snacks, camp kleding, top kwaliteit basketbal, top coaches, medische begeleiding en waarbij elke deelnemer - ongeacht zijn of haar niveau - met een hoop lol een geweldige en leerzame week zal beleven.  
 

Matthijs Groot is als organisator achter de schermen trots op de ontwikkeling van de camps: "Afgelopen zomer heeft een geweldige groep met coaches de verschillende camps naar een volgend level gebracht! Hun toewijding aan de camps en verantwoordelijkheid op en buiten het veld hebben mij enorm geholpen in de organisatie van de camps. Het voordeel van werken met topsporters is dat ze precies weten hoe ze als een team hun steentje kunnen bijdragen. Ik ben er trots op om met zulke geweldige coaches te mogen werken. Komend jaar zullen een aantal van deze coaches nog meer verantwoordelijkheid op zich gaan nemen door de verschillende Mini Camps persoonlijk onder hun hoede te nemen. Hierdoor zullen zij zich niet alleen op, maar ook buiten het veld verder ontwikkelen met hun specifieke kwaliteiten. Daarnaast kunnen we daardoor komende zomer de camps ook verder gaan uitbreiden en zijn we hopelijk als organisatie in staat om nog meer jeugd in Nederland te inspireren!"

Deelnemers voor de camps kunnen zich via de website www.big-shots.nl aanmelden.